– Bemutatkozás –
Simonics
Péter

Örülök, hogy a honlapomnak ez a része is felkeltette az érdeklődésedet.

Egy picit had meséljek arról, hogy hogyan is vált a fotózás a szenvedélyemmé, s miért is állt neki érdekelni a fényekkel való játék. Először csak hobbi szinten kezdtem a fényképezést, ami mára már nem csak a hobbim, hanem a foglalkozásom is. A Balatonon ismerkedtem meg a fotózással egy kiállításon, csodálkozva néztem a képeket rabul ejtettek. Azóta az a célom, hogy a saját látásmódom szerint mutassam be a világot. A fotózásnak számtalan területe van. Engem az emberek fotózása fogott meg. Portfóliók, esküvők, rendezvények fotózásában tudok kiteljesedni. Minden ember életében van egy nap, amire egyszer majd szeretne boldogan visszaemlékezni és hát azokat a pillanatokat valakinek meg is kell örökíteni, hogy a pillanatok ne vesszenek feledésbe és fennmaradjanak a jövőnek is. A kép minőségét és a végeredményt bízd csak rám, örömmel fogod majd később nézegetni a képeket, s mosoly fog ülni az arcodon, mert a legszebb pillanataidban lettél lencse végre kapva. Esküvői fotózásaim során tudom kiélni a kreativitásomat. Mindegyik esküvő más és más nagy élményt tartogat számomra, mert az adott alkalom szülte perceket nem lehet megismételni. Boldogsággal tölt el amikor látom, hogy milyen boldogok az esküvői párok a nagy napon.

Jelentős esküvői fotózás áll a hátam mögött, de mindegyiket teljes odaadással csinálom végig. Mindenben számíthattok rám és legyen bármilyen elképzelésed a kreatív fotózással kapcsolatban, azért vagyok, hogy megvalósítsam. Szeretem az egyedi ötleteket, ami nem mindennapi és rátok jellemző, hiszen minden párnak meg van a maga története. A legszebb pillanataitokat próbálom visszatükrözni a képeiteken. Munkáim során szeretek új emberekkel megismerkedni és közvetlen kapcsolatokat kialakítani, hogy az együtt dolgozás során minden gördülékenyen menjen. A képeimet a saját látásmódom szerint készítem el, nem a merev beállított képek híve vagyok. Jó a fotózásokba életet vinni, hogy a képek később visszaadják az alkalmi látványt. Igyekszem, hogy a fotózás vidám hangulatban teljen és emlékezetes maradjon számodra. A visszajelzések, hogy az embereknek tetszik, amit csinálok erőt ad és inspirál. Ezekért a pillanatokért éri meg dolgozni. Szerencsés ember vagyok, mert azt csinálhatom amit imádok.

Képkockákból összeállnak a képek képekből pedig formálódik az élet, ami a jelen elkészítése, ami múlt lesz és a jövőnek készül!

Örökíttesd hát meg Te is életed legszebb perceit!

– Elérhetőségeim –

Magyarország, Zalaegerszeg

+36/30 5345-437

info@simonicspeter.hu