SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

Tekintse meg különféle szolgáltatásainkat
Szolgáltatások

Üdvözöllek az oldalamon! Simonics Péter vagyok, 2013 óta állok a kamera mögött. A fotózás eleinte hobbinak indult, ám ahogy telt az idő, egyre inkább az életem részévé vált. A későbbiek folyamán lehetőségem nyílt egy elismert cégnél kitanulni a szakma fortélyait, majd 2019-ben hivatalosan is fotográfus lett belőlem. 2020-ban nyitottam meg az első üzletemet Körmenden, amely a mai napig nagy sikerrel üzemel. Elsősorban a portfóliók, esküvők és rendezvények fotózásában tudok kiteljesedni. Munkám során szeretek új embereket megismerni, s nem riadok vissza a kihívásoktól sem.

 

Úgy gondolom, minden embernek van egy olyan pillanat vagy esemény az életében, amelyre szeretne örökké visszaemlékezni. Az én dolgom az, hogy ezt az emléket a lehető legjobb és legszebb formában örökítsem meg. 

Portré fotózás

A legnépszerűbb fotótéma, amely megmutatja egy ember személyiségét és hangulatát. A képeket a lehető legváltozatosabb módon elkészíthetjük: a természetben, a stúdióban, akár csak az arcról, vagy az egész testről. A lényeg, hogy legyél felszabadult! Minden emberről lehet jó képet készíteni.

Hol készíthettetek magamról portrét?
Műteremben, vagy a szabadban, de ha van bármilyen elképzelésed a helyszínnel kapcsolatban, megvalósítjuk.

Mikor készíttessek magamról portrét?
Bármikor. Akár csak egy jó képet szeretnél magadról, vagy a közösségi profilodat dobnád fel egy kicsit.

Érdemes előtte ellátogatnom a fodrászhoz vagy a sminkeshez?
Ez teljesen rajtad múlik. Ha jól érzed magas kisminkelve, bátran látogass el a sminkeshez, vagy készítsed el saját magad. A lényeg, hogy ne ess túlzásba, hiszen a természetesség nagyon fontos egy portré esetében. A frizurát tekintve az a fontos, hogy jól álljon.

Kreatív fotózás

A kreatív fotózást általában az esküvő napján, vagy az azt megelőző időszakban szokták kérni a jegyespárok. Az időpontot természetesen nektek kell kiválasztani, ám fontos megjegyezni, hogy a fotósnak legalább két órát szánnia kell a munkára. Ebben természetesen nincsen bent az utazás és a hely feltérképezése. Mint szakember azt javaslom, ne az esküvő napjára időzítsétek, inkább válasszatok egy napot, amikor teljesen szabadon dolgozhatunk a legjobb eredmény érdekében.

Esküvői fotózás

Az esküvői fotózás egy igen összetett folyamat. Én az egésznapos fotózást ajánlom, hiszen így minden pillanat meg lesz örökítve. Ez a ti történetetek, csak rajtatok múlik, miről készül felvétel: a nyitótáncról, a készülődésről, a csokorról vagy éppen a csókról. A fotózás előtt érdemes személyesen is találkoznunk, így feltehetitek kérdéseiteket vagy elmondhatjátok elképzeléseiteket. Az esküvőn készült képeket személyre szabott galériában tekinthetitek meg, amely nem lesz nyilvánosságra hozva.